Collect a Con

Collect-a-Con

Wanneer en waar is de eerste editie van Collect-a-Con Nederland?

De eerste editie van Collect-a-Con Nederland wordt georganiseerd op 3 December 2022 en wordt gehouden in Zwolle.

Wat is er precies te vinden op Collect-a-Con?

Op deze beurs staat de liefde en passie voor alles rondom Trading Cards van Sports tot Anime. Er zijn verschillende stands van Funko, Pokémon, Funko, Disney, Star Wars, Comics en natuurlijk Fan Art.

Eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken waarbij de popculture centraal staat.

Zijn er al kaarten te koop?

Jaaa zeker! De kaartjes voor deze beurs zijn al verkrijgbaar. Er zijn verschillende tickets te krijgen en deze zijn opgesplitst in kinderen €7,50 en volwassenen €10,-. Kinderen van 0 tot en met 6 jaar zijn gratis.

Bestel hier jouw ticket.

Is er ook Cosplay toegestaan op deze beurs?

Nee, het is op de eerste editie van Collect-a-Con niet toegestaan om in Cosplay te komen. Wij hopen dat dit op de volgende edities wel toestaan gaat worden.

Wij zijn aanwezig!

Bij deze beurs staan wij op deze editie met Pokémon, Dragon Ball en Universal Grading Services. Weet jij al wat je op deze dag bij ons zou willen kopen en wil je zeker weten dat wij deze producten bij ons hebben? Bestel dan via onze shop jouw gewilde producten, klik bij het afrekenen op OPHALEN en laat in de opmerkingen weten dat je dit graag afhaalt op de Collect-a-Con Zwolle.

Gebruik maken van de Universal Grading Services?

Wil jij gebruik maken van de Grading Service, zorg ervoor dat je jouw kaarten alvast in je tas doet. Vergeet hierbij niet een sleeve en toploader om je kaart te doen zodat deze niet beschadigen tijdens de reis naar ons toe.

Geef een reactie

Winkelwagen
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?