Verzending

Voor de verzending maken wij gebruik van PostNL. 

Post NL

Wanneer u bij ons op een werkdag voor 17:00 uur bestelt, wordt de bestellingen de zelfde dag verzonden. 
In Nederland wordt er meestal de volgende werkdag en op zaterdagen geleverd. 
We willen u vragen na het verstrijken van deze periode om toch nog een dag geduld te hebben.
Het komt namelijk weleens voor dat de bezorging iets langer op zich laat wachten. Wij hopen hierbij op uw begrip.
Bestellingen die in het weekend, of op een feestdag geplaatst worden, worden de eerst volgende werkdag verzonden.

Betalingen

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, beschikken we natuurlijk over de meest gebruikte betaalmogelijkheden. Betalen gebeurt volledig veilig via onze beveiligde SSL/HTTPS verbinding. Indien u uw bestelling zo spoedig mogelijk in huis wil hebben, raden we u aan om met iDEAL te betalen. Wanneer u met iDeal een betaling afrondt, krijgen wij dit direct door en kunnen direct aan de slag met uw bestelling.

iDeal

iDeal is eigenlijk niets meer dan een geautomatiseerde versie van een bankoverschrijving. Het grote voordeel hiervan is dat alles direct gebeurt. Wanneer u een iDeal transactie doet, wordt het geld direct overgeschreven naar onze betalingsprovider en krijgen wij een seintje dat uw betaling voltooid is. Wij kunnen vervolgens direct aan de slag om uw bestelde producten te verzamelen en uw bestelling naar u toe te sturen.

Bancontact

Voor onze Belgische klanten kan er betaald worden met Bancontact. Bancontact is een betaalschema, tot in 2016 bekend als Bancontact/Mister Cash, dat de Belgische marktleider is op het gebied van elektronische betalingen. Als betaalschema is het verantwoordelijk voor de controle, berekening en verwerking van elektronische betalingen. Deze betalingen kunnen gebeuren via debetkaarten.

Giropay

Voor onze Duitse klanten kan er betaald worden met Giropay. Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd, en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen werd ontworpen. Giropay vertoont overeenkomst met het Nederlandse iDEAL.

Vooraf overmaken

Wilt u of kunt u niet gebruik maken van bovenstaande opties bieden wij vooraf overmaken aan. Bij de optie ‘vooraf overmaken’ wordt je bestelling ingepakt en verzonden zodra je factuur is betaald. De verwerking van een betaling kan, afhankelijk van je bank, tot aan 5 werkdagen duren. Zodra je betaling door ons is ontvangen, ontvang je een betaalbevestiging per mail en wordt jouw bestelling klaargemaakt voor verzending. Je ontvangt vervolgens nog een verzendbevestiging zodra jouw pakket het logistiek centrum verlaat.

Je bestelling is 7 werkdagen voor je gereserveerd. Indien we geen betaling ontvangen binnen deze periode, zal de bestelling automatisch worden geannuleerd. 

Achteraf betalen met Klarna

Met Klarna Factuur betaalt u heel simpel achteraf na levering van de door u bestelde goederen via een online overboeking of reguliere overboeking. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over de levering van uw bestelde producten plus u heeft meer tijd om te betalen!

Bij het gebruik van Klarna Factuur ziet u direct of uw bestelling wordt goedgekeurd en zo ja, hoe hoog het bedrag is waarvoor u aankopen kunt doen met Klarna factuur. Is uw verzoek om te betalen met Klarna Factuur geweigerd, dan bestaat er nog de mogelijkheid om een andere betalingsmethode te kiezen die wij aanbieden. Na het plaatsen van uw bestelling óf bij ontvangst van uw bestelling ontvangt u een factuur van Klarna. Deze dient in de regel binnen 14 dagen betaald te worden, tenzij er een andere termijn op de factuur aangegeven staat.

Voor meer informatie kunt u de website van Klarna bezoeken op www.klarna.nl. U kunt ook contact opnemen op telefoonnummer 020-8082852 of via het e-mailadres klantenservice@klarna.com

Winkelwagen