de Arceus chronicles

De Arceus Chronicles op Netflix

Ga mee op avontuur met Ash, Pikachu, Goh en Dawn terwijl ze de Mythische Pokémon Arceus helpen in de Arceus Chronicles op Netflix.

Een bezoek aan de Sinnoh regio verandert in een avontuur met grote uitdagingen wanneer Ash, Pikachu Goh en Dawn een krachtige Pokémon gaan helpen om een dreiging de baas te worden in de aanstaande Pokémon special.

Waar zijn de eerste beelden verschenen van de nieuwste Pokémon Serie?

De Arceus Chronicles is in première gegaan voor het live publiek op Youtube tijdens de Pokémon Wereldkampioenschappen 2022 in London.

 

Ben jij net zo nieuwsgierig geworden als wij? Pas op voor spoilers!

Pokémon Serie op Netflix

Het verhaal van de nieuwste Pokémon animatie.

Wanneer Ash, Pikachu en zijn vrienden een mysterieus bericht ontvangen van de Mythische Pokémon Arceus, ontmoeten ze hun oude vriend Brock en gaan ze naar Mount Coronet om op onderzoek uit te gaan. Daar vinden ze een razende Heatran en de verantwoordelijke groep – Team Galactic, waarvan eerder werd gedacht dat ze verslagen waren. De commandanten van het team zijn vastbesloten om hun vermiste leider te vinden door een poort tussen dimensies te openen.

Met een trio aan Legendarische Pokémon en Sinnoh kampioen Cynthia aan hun zijde, hebben onze helden veel hulp, maar ze zullen alles nodig hebben om de Sinnoh Regio te redden.

Vanaf wanneer is de Arceus Chronicles te zien?

De nieuwste Pokémon special zal vanaf 23 september 2022 te streamen zijn op Netlix.


Heeft het artikel jouw nieuwsgierig gemaakt?

Bekijk dan hier de officiële trailer.

Ben jij een echte Arceus of Sinnoh fan?

De Arceus collector chest is dan een echte toevoeging aan jouw collectie.

De Sinnoh Stars mini tins is een complete artset van de Sinnoh regio helden.

Ben jij helemaal klaar voor deze nieuwe Netflix aanwinst of heb jij een bepaalde mening hierover? Laat het ons dan weten in de reacties!

Geef een reactie

Winkelwagen